Beste evenementenlocatie

Afscheid

Een bijzondere rouwlocatie in Heemskerk

Voor het organiseren van een herdenkingsdienst of een bijzondere rouwlocatie, kun je terecht bij Landgoed Marquette in Heemskerk. Een uitvaart, of condoleance, is een belangrijke en bijzondere gebeurtenis en hét moment om afscheid te nemen van een overleden partner, familielid, vriend of kennis. Wij helpen je graag met het organiseren van een memorabele herdenkingsdienst, welke volledig wordt afgestemd op de wensen van de nabestaanden. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Herdenk een overleden dierbare op een bijzondere rouwlocatie in Heemskerk

Besluit je een herdenkingsdienst te organiseren op ons kasteel, dan ontvang je een persoonlijke begeleiding. Tijdens de voorbereidingen van de uitvaart heb je contact met één van onze reserveringsmedewerkers. Samen ga je op zoek naar een passende setting en de meest geschikte ruimte. Ook bespreek je zaken als de muziek en de culinaire invulling. Onze medewerkers doen hun uiterste best om een speciale herdenkingsdienst te realiseren op onze bijzondere rouwlocatie in Heemskerk, die compleet naar de wens is van zowel de nabestaanden als de uitvaartbegeleider. Heb je al ideeën voor in de invulling van de uitvaart? Ontdek onze arrangementen of kies voor een voorstel op maat.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd wat wij als bijzondere rouwlocatie in Heemskerk voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan zorgen we er samen met jou voor dat alle nabestaanden op een waardige en memorabele manier afscheid kunnen nemen van de overledene.

BESPREEK JE WENSEN

Landgoed Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

© 2024