Beste evenementenlocatie

Een plek om de liefde te vieren

Trouwen bij Landgoed Marquette

Bij Landgoed Marquette in Heemskerk vind je een bruiloftslocatie die werkelijk alles heeft. Ons kasteel en hotel liggen in een prachtig, natuurrijk deel van Noord-Holland. Dichtbij Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en vlakbij het strand en het duingebied. Voor een memorabel dag hoef je sowieso niet ver weg. Het kasteel met slotgracht, toren en toegangspoort verzekeren jullie van de mooiste plaatjes.

Een locatie met allure

Wij verzorgen complete bruiloften bij Landgoed Marquette. Ceremonie, receptie, diner, feest en overnachting: het kan allemaal op één landgoed. Met alle liefde helpen wij om jullie een perfecte dag te bezorgen – helemaal zoals jullie het willen. Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij aan jullie geven, de verzorging van A tot Z en het meedenken in oplossingen. Kies bijvoorbeeld een van de prachtige zalen voor de ceremonie en een diner. Of trouw ’s zomers buiten in de kasteeltuin, heel erg romantisch! Maar niet alleen in de zomer is het fantastisch om hier te trouwen, ook in de winter is het geweldig om hier het ja woord aan elkaar te geven. Elk seizoen heeft zo zijn charme, in de winter ademt het Landgoed de romantische winterse sferen met warme kleuren.

Kom gerust eens langs om te kijken. We weten bijna zeker dat jullie net zo verliefd worden op ons landgoed als op elkaar.

JA, IK WIL KOMEN KIJKEN

Landgoed Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

© 2024