Beste evenementenlocatie

Events

Hier vind je een overzicht van alle evementen op Landgoed Marquette.

RUM & COCKTAILS SUMMERFEST

RUM & COCKTAILS SUMMERFEST

Rum & Cocktails zijn booming dus hebben wij gezorgd dat je kan genieten van een breed scala aan veel, heel veel verschillende Caribische rums. De Caribische rum staat bekend om zijn unieke en complexe smaken, die perfect passen bij de zomerse sfeer van het festival.

Daarnaast kun je kennismaken met cocktails, variërend van klassiekers zoals de Mojito, Mai Tai, Pornstar Martini en de Daiquiri tot meer creatieve en exotische combinaties. Gin & Tonic liefhebbers kunnen kiezen uit verschillende soorten Gin & Tonic, met een heerlijk assortiment aan botanicals en garneringen. Voor de tequila-liefhebbers zijn er ook verschillende tequila cocktails beschikbaar, die de rijke smaken en aroma's van de tequila perfect combineren met andere ingrediënten.
Ook likeuren komen uitgebreid aan bod. De standhouders staan te popelen om je daarmee kennis te laten maken.
Voor degenen die geen alcohol drinken of een alcoholvrij alternatief willen, zijn er ook mocktails beschikbaar. Deze verfrissende en smaakvolle drankjes bevatten geen alcohol, maar bieden nog steeds een geweldige ervaring.
Wat kun je nog meer verwachten? Nou, ‘fingerlicking good fingerfood’ van diverse foodtrucks van Sjeff., Masterclasses, Workshops en live muziek!

Kortom, het zomer festival in Chateau Marquette belooft een geweldige ervaring te worden voor liefhebbers van rum, gin, likeuren en andere smakelijke drankjes. Aan de locatie zal het niet liggen! Dit proeverij festival kun je bezoeken van 14:00 tot 21:00. Genoeg tijd om de mooiste dranken en cocktails te leren kennen. Mis het niet en kom op zaterdag 6 juli naar Heemskerk voor een onvergetelijke tijd.

Organisatie
   
Slijterij & Wijnhuis Zeewijck   info@zeewijck.nl

Landgoed Marquette | Sjeff   chateau@sjeff.nl
     
Locatie  :  Landgoed Chateau Marquette 
Adres  :  Marquettelaan 34, 1968 JT Heemskerk 
Datum  :  Zaterdag 6 juli 
Tijd  :  14:00 - 21:00 

 

Boek je ticket

Landgoed Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

© 2024