Beste evenementenlocatie

Bedrijfsuitjes

Bent u met uw collega's op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan bent u bij Landgoed Marquette aan het juiste adres! Teambuilding en gezelligheid staan centraal. Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem contact met ons op!


Hunted
Het spannendste achtervolgingsspel 

Hoe blijf je uit handen van de hunters? Jouw team is voortvluchtig en de hunters zijn met man en macht op zoek naar jullie! Dit klinkt misschien bekend in de oren. Dat kan kloppen! Dit bloedstollende spel is gebaseerd op NPO hit Hunted en Youtube-hit Jachtseizoen.

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Hunted wordt gespeeld op een tablet. Via een tablet krijgen jullie verschillende opdrachten om zoveel mogelijk geld te verdienen. De opdrachten bestaan onder andere uit foto-opdrachten, omgevingsvragen en uitdagende hersenkrakers. Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en blijf uit de handen van de hunters en kroon je tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag.

Locatie
Dit zenuwslopende spel wordt in de buitenlucht gespeeld en is op elke locatie te spelen.

Praktische info

  • Hunted is te boeken vanaf 15 personen.
  • Kosten bedragen €32,50,- p.p
  • De duur van het spel is vanaf 60 tot 180 minuten.  

OFFERTE AANVRAGEN


Deadline

Toni Haris, hoofd ICT van een multinational, is ontslagen. De reden voor zijn ontslag: Toni verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan concurrenten en partners waar hij mee samenwerkte. Het bedrijf zag geen andere keus dan zijn ontslag op staande voet. Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computerserver decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken. Natuurlijk heeft het bedrijf dit geweigerd, waarop Haris begonnen is met het downloaden van de documenten. Maar het is nog niet te laat…

Er is nog 1,5 uur de tijd om het downloaden stop te zetten, maar hoe? Het enige aanknopingspunt is zijn koffer die op kantoor is blijven staan…

Praktische info
U kunt Deadline het beste vergelijken met een Escape Game. Alle info zit in een achtergelaten koffer en u moet met uw team binnen de tijd de koffer zien te openen en achter de codes zien te komen. De game deadline is opgebouwd uit verschillende levels, tijdens het spel zijn aanwijzingen te verkrijgen, maar dat kost u wel kostbare tijd…

  • Deadline is te boeken vanaf 12 personen
  • Kosten bedragen €30,- p.p.
  • Deadline is te boeken op locatie. Hiervoor rekenen wij bovenop bovenstaande kosten €0,32 per km met een toeslag van €30,- voor het personeel.


OFFERTE AANVRAGEN


Wie is de Mol 2.0
Niets is wat het lijkt!

Beleef zelf met je vrienden, familie of collega’s het zeer populaire en bekende spel van televisie. Het spel wordt gespeeld met een groep, waarbij de spelers moeten samenwerken om opdrachten te winnen. Een van hen is echter de mol, degene die het spel in het geheim saboteert. De overige spelers moeten tijdens de opdrachten er achter komen wie van hen de mol is.

Wij maken een op maat gemaakte spelopzet voor jullie
Zodat iedereen een geweldige dag beleeft en op zoek kan gaan naar de mol in jullie midden. Mede door onze lasergame-apparatuur waan je je op en rondom ons terrein in leuke en spannende opdrachten die je doorgaans ook op televisie voorbij ziet komen.

Praktische info

Van 12 t/m 24 personen

 €42,00 per persoon


25+ personen                

 €39,00 per persoon    


OFFERTE AANVRAGEN


Ontvoering op Chateau Marquette
Verdien losgeld om de directeur vrij te krijgen

De directeur is “ontvoerd” en daarom aan de deelnemers de taak om zo veel mogelijk losgeld te verzamelen om hem of haar aan het einde van de dag vrij te kopen. Door middel van opdrachten waarbij in teams samengewerkt moet worden kunnen zij losgeld verdienen wat zij voor het vrijkopen van de directeur kunnen gebruiken. De deelnemers krijgen niet alleen te maken met spannende en uitdagende opdrachten, maar kunnen ook tijdens het spel te maken krijgen met criminele praktijken zoals corruptie. Door het op maat gemaakte spel, de leuke opdrachten en de vele extra’s is “ Ontvoering op Chateau Marquette” een zeer geschikt spel voor een leuk en gezellig bedrijfsuitje.

Praktische info
Ontvoering op Chateau Marquette is te boeken vanaf 12 personen en duurt circa 3 uur.

Van 12 t/m 24 personen

 €42,00 per persoon


25 + personen               

 €39,00 per persoon     


OFFERTE AANVRAGEN


iPad quiz games
Interactief, uitdagend en gezellig!

Bij deze interactieve game quiz zal de groep in verschillende teams, gewapend met één iPad per team de strijd met elkaar aan gaan. Persoonlijke, grappige en interessante vragen. Algemene kennis, muziek rondes en verschillende challenges als; “wie kan de bottle flip challenge het meeste doen in 1 minuut?” En ben je toevallig handig met ping pong balletjes? Alles komt aan bod in deze interactieve quiz. De quizmaster zorgt dat de vragen worden afgestemd op de samenstelling van de deelnemers. Bovendien is het mogelijk om het bedrijf, de afdeling of de familie in de quiz te verwerken.

Een uitje geschikt voor iedereen
Alles komt dus voor in de iPad quiz games. In samenwerking met u kunnen wij een op maat gemaakte quiz maken.

Praktische info
De iPad quiz is te boeken vanaf 12 personen.

Van 12 t/m 24 personen

 €34,95 per persoon


25+ personen

 €27,50 per persoon      


OFFERTE AANVRAGEN

Landgoed Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

© 2024