Beste evenementenlocatie

Kerst op het Landgoed

Wij zijn bezig geweest met het creëren van een betoverende kerstmarkt op het prachtige Landgoed Marquette. En dit jaar nodigen we jou en jouw bedrijf uit om deel uit te maken van deze feestelijke viering!

Stel je voor: een sfeervolle ambiance doordrenkt met de geur van glühwein en versgebakken lekkernijen, sierlijk versierde kraampjes met lichtjes en sneeuw en een sfeer die je meteen in de kerststemming brengt. Dit alles wacht op jou en je collega's op de kerstmarkt van Landgoed Marquette.Wij nemen de zorgen uit handen zodat jij en je bedrijf volledig kunnen genieten van de magie van het seizoen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en wij zorgen ervoor dat je plekje op de markt gereserveerd is.

En laten we het hebben over het kerstpakket van 2024! We dagen je uit om het perfecte pakket samen te stellen uit een scala aan producten rechtstreeks van lokale leveranciers uit Heemskerk en de omliggende dorpen. Van ambachtelijke lekkernijen tot unieke handgemaakte geschenken, er is voor elk wat wils.

We kijken ernaar uit om jou en je collega’s te verwelkomen op Landgoed Marquette voor een kerstfeest om nooit te vergeten.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Landgoed Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

© 2024